Receptes16/06/2017

Truita suflé

i
T.gilbert / A.om / M.masdeu

BarcelonaEl cuiner Àlvar Ayuso és el propietari i cuiner del restaurant Alvart, al carrer Aribau de Barcelona. Ayuso va rebre el febrer passat el Premi Nacional de Gastronomia 2016 com a jove revelació. La seva cuina es basa en el producte de proximitat.

Per a 1 persona:

3 ous

Cargando
No hay anuncios

Xoriço ibèric

Formatge de cabra fumat La Cabana

Cargando
No hay anuncios

Tomàquet

Sal i pebre

Cargando
No hay anuncios

Trenqueu els tres ous, poseu al bol tres rovells i dues clares i una mica de sal i pebre. Bateu-ho ben batut. Caldrà una batedora elèctrica perquè quedi ben muntat.

Cargando
No hay anuncios

En un paella al foc, amb oli, aboqueu-hi els ous batuts. Quan la truita estigui presa per la banda que toca la paella, poseu-hi els ingredients que més us agradin: rodanxes de tomàquet, daus de xoriço, formatge... el que vulgueu.

Tombeu la truita. Quan estigui presa per les dues bandes, ja la podeu servir.

Cargando
No hay anuncios

Mengeu-vos-la de seguida, perquè el suflé no es desinfli.

Bon profit!