BarcelonaEl cuiner Àlvar Ayuso és el propietari i cuiner del restaurant Alvart, al carrer Aribau de Barcelona. Ayuso va rebre el febrer passat el Premi Nacional de Gastronomia 2016 com a jove revelació. La seva cuina es basa en el producte de proximitat.
Per a 1 persona:
3 ous
Xoriço ibèric
Formatge de cabra fumat La Cabana
Tomàquet
Sal i pebre
Trenqueu els tres ous, poseu al bol tres rovells i dues clares i una mica de sal i pebre. Bateu-ho ben batut. Caldrà una batedora elèctrica perquè quedi ben muntat.
En un paella al foc, amb oli, aboqueu-hi els ous batuts. Quan la truita estigui presa per la banda que toca la paella, poseu-hi els ingredients que més us agradin: rodanxes de tomàquet, daus de xoriço, formatge... el que vulgueu.
Tombeu la truita. Quan estigui presa per les dues bandes, ja la podeu servir.
Mengeu-vos-la de seguida, perquè el suflé no es desinfli.
Bon profit!