Receptes28/04/2018

Truita al buit farcida de pebrots i carbassó

T. Gilbert / A. Om / M. Masdeu / Júlia Pujol
i T. Gilbert / A. Om / M. Masdeu / Júlia Pujol

BARCELONAEva Olivares és l'autora del canal de YouTube 'Evacuinera', en què prepara receptes fàcils i ràpides, aptes tant per als aficionats a la cuina com per als que volen iniciar-s'hi.

Cargando
No hay anuncios

Per a 1 persona

Ingredients:

Cargando
No hay anuncios

2 ous

¼ pebrot groc (20 grams aprox.)

Cargando
No hay anuncios

¼ pebrot vermell (20 grams aprox.)

¼ pebrot verd (20 grams aprox.)

Cargando
No hay anuncios

¼ carbassó

Enciam

Cargando
No hay anuncios

Sal

Estris:

Cargando
No hay anuncios

1 bossa de cocció

Bateu dos ous en un bol, poseu-hi sal i reserveu-los.

Cargando
No hay anuncios

Talleu a daus petits els tres tipus de pebrots i el carbassó.

Ara serà el moment d’abocar els ous batuts a la bossa de cocció. Tot seguit, poseu-hi els pebrots i el carbassó tallats.

Cargando
No hay anuncios

Tanqueu la bossa hermèticament i col·loqueu-la dins una olla amb aigua bullent.

Compteu 10 minuts perquè es cogui la truita farcida de verdures.

En un plat pla, poseu-hi a una banda fulles d'enciam de colors diferents, i a l'altra la truita farcida. Bon profit!

Nota: Un dels avantatges d'aquest sistema de cocció és que es poden posar tantes bosses de cocció a l'olla com hi càpiguen. Per tant, es poden fer de cop tres o quatre truites i no una per una, com és habitual.

Lloc d'enregistrament de les receptes: Espai Boisà. Especialitzat en experiències gastronòmiques al voltant de la cuina per a particulars i per a grups amb el menjar saludable com a filosofia. A més, proposa el servei de xef a domicili i disposa del servei d'assessoria gastronòmica.