Receptes01/04/2020
Magdalenes casolanes, amb una recepta senzilla del xocolater Miquel Guarro
El xocolater Miquel Guarro ens explica els trucs per fer unes bones magdalenes
El xocolater Miquel Guarro, director de pastisseria de l'Escola d'Hostaleria Hofmann, revela els passos per preparar a casa 30 magdalenes, tal com ell les prepara a casa seva.
Ingredients
150 g d'ou
Cargando
No hay anuncios
70 g de llet sencera
70 g de sucre
Cargando
No hay anuncios
70 g de sucre morè
40 g de mel
Cargando
No hay anuncios
4 g de sal fina
1 pell de taronja ratllada
Cargando
No hay anuncios
200 g de farina de rebosteria
8 g d'impulsor
Cargando
No hay anuncios
200 g de mantega
Elaboració
Cargando
No hay anuncios
- Bateu lleugerament els ous juntament amb els dos tipus de sucre, la mel i la sal.
- Quan estiguin ben batuts i barrejats, ratlleu-hi per sobre la pell de la taronja tan fina com pugueu.
- Tot seguit, afegiu-hi la farina juntament amb l'impulsor, que prèviament haureu tamisat amb un colador, perquè quedin ben fins. L'objectiu és que la barreja quedi com una pasta homogènia.
- Foneu la mantega a uns 50º aproximadament i introduïu-la a la resta de la preparació. Comenceu a preescalfar el forn a 210º.
- Deixeu reposar la massa durant 10 minuts a temperatura ambient.
- A continuació, enfarineu els motlles que fareu servir per col·locar la massa perquè la farina es converteixi en una petita pel·lícula antiadherent.
- Ara serà el moment d'anar posant la massa a dins de cada motlle (metàl·lic o paperina clàssica de fer magdalenes).
- Introduïu-ho al forn a 210º durant 8 o 9 minuts.