Receptes18/03/2017

Porros amb remolatxa i taronja

T.gilbert / A. Om / J. Castellano / M.masdeu
i T.gilbert / A. Om / J. Castellano / M.masdeu

BARCELONAEl cuiner Giuseppe Padula i la subxef Roxana Parra són al capdavant del restaurant Cometa Pla, que fa bandera del menjar ecològic i de les coccions saludables. La carta de vins està especialitzada en els naturals.

Ingredients per a 4 persones:

4 porros

Cargando
No hay anuncios

3 remolatxes

250 ml suc de taronja

Cargando
No hay anuncios

Ceba confitada (prepareu-la prèviament amb llimona i sal)

Ruca salvatge

Cargando
No hay anuncios

1 galeta de cacau

1 cullerada de melassa d’arròs

Cargando
No hay anuncios

Oli d’oliva extra verge

Vinagre

Cargando
No hay anuncios

Netegeu el porro i talleu-lo per la meitat.

Cargando
No hay anuncios

Feu suc de taronja. Un cop fet, hi poseu una mica de vinagre, les remolatxes bullides i un pensament de sal. Bateu-ho.

Tireu-ho per sobre dels porros. I després, poseu-hi la melassa d’arròs.

Cargando
No hay anuncios

Rectifiqueu-ho de sal.

Tapeu-ho. Confiteu-ho a foc lent durant dues hores.

Cargando
No hay anuncios

Un cop confitats els porros, emplateu-los.

Guarniu-los al vostre gust. Una proposta és amb ceba confitada (es talla amb mandolina i es deixa reposar amb llimona i sal un parell d’hores), brots de ruca salvatge, rodanxes de remolatxa i galeta de cacau esmicolada.

Bon profit!