El peix que té més de 400 anys i que avui només dos restaurants de Barcelona el cuinen

Receptes / Peix i Marisc | 06/05/2025
La llamprea adulta pot fer 90 centímetres d'allargada i pesar un quilo, i es coneix popularment com la llebre del mar

'Zamburiña' o vieira: com evitar la confusió perquè no us en serveixin una al preu de l'altra

Receptes / Peix i Marisc | 25/03/2025
Les vieires tenen el múscul blanc i la gònada, taronja, mentre que les preuades petxines de pelegrí tenen les dues parts de color clar

Llamàntol farcit i gratinat: una recepta per a Cap d'Any (o per a quan vulguis)

Receptes / Peix i Marisc | 30/12/2024
Llamàntol farcit i gratinat

Les altres gambes, les que no augmentaran de preu aquest Nadal

Receptes / Peix i Marisc | 19/12/2024
Un plat de llagostins

El cuiner Jordi Vilà eleva l’escudella: hi incorpora llamàntol, escamarlà, espardenya i turbot

Xefs | 21/11/2024
L'escudella de mar del restaurant Alkímia arriba de cop a taula amb quatre serveis: sopa, marisc, galets i torrada de brandada

Les sardines s'alcen com a guanyadores i com a preferides per als catalans

Restaurants | 10/11/2024
Peix blau

La marisqueria que es declara desenfadada pels preus acaba d'inaugurar el seu tercer local a Barcelona

Restaurants | 20/10/2024
El variat de closca, que es pot demanar en ració gran o en mitja

Que no et donin panga per llenguado

Nutrició i salut | 19/09/2024
Els filets de panga poden fer recordar els de llenguado, però són dos peixos ben diferents

Per què hauríem de deixar de menjar salmó?

Nutrició i salut | 01/05/2023
Un cuiner preparant el salmó.

Recepta del Motel Empordà: espines d'anxoves fregides

Receptes / Peix i Marisc | 13/09/2024
Les espines fregides, invent de Josep Mercader

La recepta de Ca l'Ulisses: ensaïmada planxada amb peix de roca marinat

Receptes / Peix i Marisc | 05/09/2024
El contrast de dolç i salat en l'ensaïmada planxada amb peix de roca

La recepta del cuiner Oriol Sabé: turbot amb patates

Receptes / Peix i Marisc | 05/09/2024
La recepta del cuiner Oriol Sabé es completa amb verdures de temporada

La recepta de Nil Dulcet: sardines marinades amb aigua d'olives

Receptes / Peix i Marisc | 05/09/2024
Les sardines marinades es poden acabar amb uns grills de la fruita d'estiu que més us agradi

Recepta de Valentí Mongay: timbal de bacallà esqueixat amb xató

Receptes / Peix i Marisc | 05/09/2024
El timbal de bacallà es completa amb olives i tomàquets, sense la pell

Recepta de Laura García: pop al vapor

Receptes / Peix i Marisc | 05/09/2024
El pop al vapor és una de les receptes més fàcils de preparar a casa i que necessiten pocs estris per cuinar-se

Recepta de Nani Nolla: popets amb ceba

Receptes / Peix i Marisc | 05/09/2024
Aquest plat lliga amb un bon pa, que us ajudarà a sucar bé el que hi quedi al plat

Recepta d'Oriol Fernández: amanida de llagostins amb vinagreta

Receptes / Peix i Marisc | 05/09/2024
Els llagostins i l'alvocat, tallat a dauets, fan una bona amanida d'estiu

Recepta de David Andrés: ventresca de tonyina en escabetx

Receptes / Peix i Marisc | 05/09/2024
La recepta del cuiner David Andrés es pot menjar com un aperitiu o una tapa

La recepta d'Oriol Sabé: ensaladilla russa amb llamàntol

Receptes / Amanides | 05/09/2024
L'ensaladilla russa amb llamàntol, que també es pot preparar amb un altre marisc

Recepta d'Enric Herce: llobarro rostit amb 'ratatouille'

Receptes / Peix i Marisc | 05/09/2024
El cuiner Enric Herce proposa una recepta amb el llom del llobarro
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2025
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció