Receptes07/11/2020

Com es fan les torrades de Santa Teresa? Recepta del cuiner Salvador Brugués

El xef ens revela com fer a casa unes postres clàssiques fregides

Trinitat Gilbert Martínez

El cuiner Salvador Brugués, conegut per la direcció de cursos de cuina en baixa temperatura, explica com preparar a casa torrades de Santa Teresa, una recepta ideal per reutilitzar sobrants de pa.

Torrades de Santa Teresa amb gelat

Ingredients per a tres persones

Cargando
No hay anuncios

Tres llesques de pa sec

100 g de sucre blanc

Cargando
No hay anuncios

5 g de canyella molta

Sucre morè

Cargando
No hay anuncios

Llet

50 g de farina blanca

Cargando
No hay anuncios

1 ou batut

1 pell de llimona (per ratllar-la)

Cargando
No hay anuncios

Oli d’oliva

Gelat de vainilla (o del gust que preferiu)

Cargando
No hay anuncios

Elaboració

Cargando
No hay anuncios
  • Col·loqueu en un bol el sucre blanc la canyella molta i el sucre morè, i barregeu-ho. Reserveu-ho.
  • En un plat pla, col·loqueu-hi tres llesques de pa sec i remulleu-les amb llet. Espremeu-les per extreure’n l’excés de llet.
  • Arrebosseu-les amb farina blanca i després amb ou batut, i tot seguit poseu-les a la paella amb l’oli d’oliva calent.
  • Fregiu-les-hi bé, vigilant que no es cremin.
  • Traieu-les de la paella, arrebosseu-les amb sucre i ratlleu-hi per sobre una mica de pell de llimona.
  • Poseu enmig de la torrada de Santa Teresa una bola de gelat. I ja estarà.

Bon profit.