Receptes22/07/2020

Cuinem en família: com fem un remenat de carxofes, espàrrecs i alls tendres

La jove Carlota Puigvert, filla de la cuinera Fina Puigdevall, explica com preparar el plat

Trinitat Gilbert Martínez

La jove Carlota Puigvert, filla de la xef Fina Puigdevall, del restaurant Les Cols, d'Olot, explica com preparar a casa un plat amb hortalisses de primavera, carxofes, alls tendres i espàrrecs.

Cargando
No hay anuncios

Remenat de carxofes, espàrrecs, alls tendres i ous

Ingredients per a 2 persones

Cargando
No hay anuncios

3 carxofes

3 alls tendres

Cargando
No hay anuncios

4 espàrrecs

4 ous

Cargando
No hay anuncios

Sal

Elaboració

Cargando
No hay anuncios

Primer comenceu netejant els alls. Seguidament prepareu els espàrrecs. Talleu-ne les puntes finals, i després talleu-los a trossos petits.

Poseu-los en un cassó i cobriu-los amb oli per confitar-los. Quan comenci a bullir, apagueu el foc i reserveu-los en un plat.

Cargando
No hay anuncios

Talleu a làmines i netegeu les carxofes, i fregiu-les en una paella amb el mateix oli que heu fet servir per confitar els espàrrecs i els alls tendres. Reserveu-les en un plat a part.

Seguidament, trenqueu els ous, saleu-los i bateu-los. Reserveu-los.

Cargando
No hay anuncios

Ara en una paella poseu-hi els alls tendres, els espàrrecs i les carxofes. Per sobre tireu-hi els ous deixatats. Remeneu-ho amb una forquilla.

Un cop cuit, poseu-ho en un plat.

Cargando
No hay anuncios

I acabeu l’emplatat amb una llesca de pa de coca torrada.

Bon profit!