BARCELONAEl restaurant Seventy, situat dins de l’Hotel Seventy Barcelona, proposa una carta de plats basats en la cuina mediterrània, i just d'aquest estil és la decoració dels menjadors en què es poden degustar.
Ingredients (per a 6 bunyols)
600 g de bacallà dessalat (tallat a daus)
1 ou
290 g de farina blanca
12,5 g de llevat fresc
250 ml d'aigua amb gas
1 gra d’all
1 cullerada sopera de julivert
Oli d’oliva suau
Salsa tàrtara (opcional)
Sal
Preparació
Poseu en un bol l’aigua amb gas, la sal i el llevat fresc. Dissoleu-ho remenant-ho amb l’ajut d’unes barnilles de cuina. Tot seguit poseu-hi l’ou i torneu-ho a remenar perquè la pasta que esteu formant quedi homogènia. Ara afegiu-hi la farina blanca. Torneu-ho a remenar.
Un cop ben barrejats els ingredients, poseu-hi el julivert i l’all, prèviament picats. Remeneu-ho, i reserveu-ho a temperatura ambient durant 20 minuts.
Passat aquest temps, prepareu els daus de bacallà i aneu-los arrebossant de farina. A mesura que aneu tenint els daus de bacallà enfarinats, introduïu-los dins de la massa que teníeu reservada. El bacallà ha de quedar ben impregnat, així que una cullera us pot ajudar per arrebossar-ho bé.
En una cassola petita, ben plena d’oli d’oliva calent, introduïu-hi els daus de bacallà arrebossats. Aneu-los girant perquè totes les cares quedin ben fregides. Podeu fer-ho amb l’ajut d’uns molls de cuina.
Quan estiguin fregits, aneu-los retirant amb una cullera escumadora.
Ja els podeu servir en un plat, i estaran a punt per menjar.
Bon profit!