Sobre trufes no està tot escrit
Una nova recepta per als que busquen alternatives veganes a les receptes tradicionals

15/06/2017
1 min
Segons el llibre 'Cuina casolana vegana. 100 receptes dolces i salades', de Zaraida Fernández, de Cossetània Edicions.
Trufes de xocolata
Ingredients per a les trufes
300 g de xocolata negra
1 cullerada d'oli de coco sòlid
200 g de nata vegetal
Ingredients per a la cobertura
Cacau en pols
100 g de xocolata per fondre
Talleu la xocolata a trossos amb l'ajuda d'un ganivet i reserveu-la en un bol juntament amb l'oli de coco.
Porteu la nata a ebullició i quan sigui calenta, afegiu-hi la xocolata.
Remeneu molt bé fins que es fongui completament i deixeu-la refredar al congelador.
Foneu els 100 g de xocolata. Feu boletes de la massa que teníeu al congelador i passeu-les per la xocolata i després per cacau en pols.
Nota: Hi podeu afegir algun licor o oli essencial per donar-hi un gust diferent.