Com fer uns seitons en vinagre a casa
BarcelonaAl capdavant de la cuina del restaurant Bellavista del Jardín del Norte hi ha els germans Rafa i Mònica Morales. Els peixos, i també el marisc, al costat de les paelles i molts altres plats tradicionals, són el cavall de batalla del restaurant, obert per iniciativa de la família Messi, amb Rodrigo Messi al capdavant, i els tres germans Iglesias.
Ingredients
25 g de seitons
Sal
Suc de llimona
Preparació
1) Traieu l’espina als seitons amb l’ajut d’unes tisores petites.
2) Macereu-los amb sal i un bon raig de suc de llimona.
3) Deixeu-los macerar durant 30 minuts.
4) A l’hora de menjar-vos-els, poseu-hi per sobre oli d’oliva verge extra.
5) Prepareu la vinagreta.
6) Poseu-la per sobre dels seitons.
7) Acabeu el plat amb uns quants brots d’enciam.
Per a la vinagreta:
1 cullerada sopera de pebre vermell dolç
Pebre negre
Vinagre de xerès
Oli d’oliva verge extra
Barregeu tots els ingredients amb la batedora. Bon profit!