Mengem10/07/2020

Com es fa el llom de conill amb ceba i xocolata? Recepta del cuiner Vicent Guimerà de L'Antic Molí d'Ulldecona

El xef Vicent Guimerà explica com preparar a casa una recepta tradicional amb xocolata

Trinitat Gilbert Martínez

El cuiner Vicent Guimerà, del restaurant L'Antic Molí, d'Ulldecona, amb una estrella Michelin, revela com preparar aquesta recepta tradicional, que es fa amb xocolata a la pedra Creo.

Cargando
No hay anuncios

Llom de conill amb ceba i xocolata Creo

Ingredients per a 2 persones

Cargando
No hay anuncios

2 lloms de conill desossats

Ceba sofregida (amb xampinyons, com a opció)

Cargando
No hay anuncios

Ratlladura de xocolata

Fulles de menta

Cargando
No hay anuncios

Mantega

Oli d’oliva

Cargando
No hay anuncios

Alls

Sal

Cargando
No hay anuncios

Fons de conill (amb els ossos del conill rostit i verdures)

Elaboració

Cargando
No hay anuncios

Comenceu sofregint la ceba en una paella amb oli d’oliva. Si teniu xampinyons, també els hi podeu afegir. Al sofregit, poseu-hi també una mica del fons de conill.

En una altra paella antiadherent poseu-hi unes gotes d’oli d’oliva. Tot seguit, poseu-hi unes puntes de mantega perquè s’hi desfaci, uns grans d’all i a continuació els lloms del conill perquè s’hi enrosseixin. Saleu-los.

Cargando
No hay anuncios

Al sofregit afegiu-hi una cullerada de xocolata a la pedra triturada.

Mentrestant, aneu preparant la menta, que servirà de guarniment del plat.

Quan el conill ja estigui, poseu-lo al plat. Reserveu-lo.

A la paella en què heu cuit el conill, tireu-hi el fons de conill, i deixeu-ho reduir a foc mitjà.

Aneu tallant a rodanxes els lloms del conill.

A l’hora d’emplatar, poseu al fons del plat una mica del fons de conill reduït. Al damunt dels lloms de conill tendre tallats, una mica de sal, unes gotes d’oli d’oliva, i acabeu-lo posant per sobre el sofregit de ceba amb la xocolata. Poseu-hi la fulla de menta enmig.

Bon profit!