Mengem 11/12/2020

Què prepararan els cuiners per Nadal?

Ho expliquen en línia aquest dissabte, 12 de desembre, des de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Trinitat Gilbert Martínez
2 min
GastroNadal Online 2020

El cuiner Oriol Castro, del restaurant Disfrutar, explica aquest dissabte, 12 de desembre (9.30 h), des de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona quins són els plats que preparen de cara a Nadal. Serà el primer, però darrere d'ell hi haurà fins a 20 cuiners més que aniran explicant els plats que faran. Les xerrades estan pensades perquè se segueixin en línia a través de YouTube, i estan organitzades per Estrella Damm i GastroEvents.

"Explicaré tres receptes que cuinarem al Disfrutar i que es poden encarregar per menjar a casa per Nadal, que són una merenga de remolatxa, un candi de cacauets thai i un rotlle de quicos", concreta el xef Oriol Castro. Juntament amb còctels i altres aperitius, els tres plats estan pensats per recollir-los al restaurant els dies previs de Nadal o perquè es rebin a casa pel sistema delivery.

Castro serà el primer però no l'únic de l'acte que ha preparat Estrella Damm, perquè hi participaran fins a un total de 20 cuiners, com ara el xef Fermí Puig, que parlarà del rostit-confitat de pollastre de pagès del seu restaurant. El cuiner Joan Roca, la seva mare i el germà petit mostraran una visita guiada a l'hotel que van inaugurar a principis d'any, Casa Cacao. "Vam gravar una visita guiada, i és la que es podrà veure en línia a les tres de la tarda", informa el xocolater Jordi Roca.

El cuiner Vicent Guimerà, de L'Antic Molí d'Ulldecona, també farà saber les receptes que elaboraran per Nadal per emportar-se, com ara el rodó de vedella o els canelons. "També es podrà veure el rebost de L'Antic Molí, un projecte nou que hem iniciat per conèixer les tècniques culinàries del nostre restaurant, perquè la gent les practiqui a casa, a més d'emportar-se els plats", diu Guimerà.

L'acte serà retransmès íntegrament per YouTube, i es podrà consultar també un cop hagi finalitzat l'última xerrada, prevista per a les set de la tarda.

Participants i horaris
stats