Mengem28/10/2017

Moniatos en dues textures

T.gilbert / A.om / J.castellano
i T.gilbert / A.om / J.castellano

BARCELONADavid Gasol és dietista-nutricionista i alimenta el blog

www.davidgasol.com, en què explica receptes nutritives i

saludables per a cada temporada de l'any.

Cargando
No hay anuncios

Moniatos en dues textures

Ingredients:

Cargando
No hay anuncios

2 moniatos

Oli d'oliva verge extra

Cargando
No hay anuncios

Salsa de soja

1 branca de canyella

Cargando
No hay anuncios

Sal

Aigua mineral

Cargando
No hay anuncios

Primera textura, moniato a la planxa amb soja per a una persona

Cargando
No hay anuncios

Peleu el moniato i talleu-lo a rodanxes.

Cuineu-lo al vapor i poseu-hi un polsim de sal a sobre.

Cargando
No hay anuncios

Un cop cuits els trossos, passeu-los per una planxa calenta, al foc, amb un raig d'oli d'oliva verge extra, fins que adquireixin un toc una mica torrat per cada banda. Afegiu-hi un altre pessic de sal, quan els passeu per la planxa.

Un cop cuits per segona vegada, pinteu els trossos de moniato amb salsa de soja amb l'ajut d'un pinzell.

Cargando
No hay anuncios

Segona textura, paté de moniato per a 4 persones

Peleu i talleu un moniato a trossos.

Poseu els trossos en una paella per saltejar-los amb un raig d'oli d'oliva durant 20 minuts a foc mínim. Poseu-hi també un polsim de sal per sobre, i afegiu-hi una branca de canyella, que hi aportarà més dolçor.

Un truc perquè el moniato no s'enganxi a la paella mentre el saltegeu és posar-hi un fons d'aigua mineral. Així quedarà també una textura més suau.

Un cop cuit, retireu-ne la canyella, i tritureu-lo amb l'ajut d'una batedora. Si us agrada més grumollós podeu aixafar-lo amb una forquilla.

El resultat ha de ser com el d'un paté, que us podreu menjar juntament amb la primera textura de moniato o desar-ne a la nevera per a altres àpats.