Com fer una torrada amb tomàquet al forn, espinacs saltats i ous benedictins. Recepta del xocolater Miquel Guarro

El xocolater Miquel Guarro proposa també preparar receptes salades

Com fer una torrada amb tomàquet al forn, espinacs saltats i ous benedictins? Recepta del xocolater Miquel Guarro
Trinitat Gilbert Martínez
09/04/2020
2 min

El xocolater Miquel Guarro, director de pastisseria de l'Escola d'Hostaleria Hofmann, proposa preparar a casa una bona torrada com la que ell es prepara per esmorzar a casa seva, una torrada amb tomàquets al forn, espinacs saltats i ous benedictins.

Torrada amb tomàquets al forn, espinacs saltats i ous benedictins

TOMÀQUETS AL FORN

4 tomàquets

1 cullerada sopera d'oli d'oliva verge

1 cullerada sopera de farigola

1 cullerada sopera de sal fina

  • Preescalfeu el forn a 180º.
  • Escaldeu els tomàquets un minut amb aigua bullent, peleu-los i talleu-los per la meitat.
  • Col·loqueu-los damunt d'una safata i amaniu-los amb oli i sal i una mica de farigola.
  • Coeu-los al forn durant 20 o 25 minuts.

ESPINACS SALTATS AMB ALL

5 grans d'all

150 g de fulles d'espinacs tendres

1 cullerada sopera de sal

1 Cullerada sopera de pebre

Mitja cullerada de cafè de mostassa antiga

Oli d'oliva

  • Talleu l'all en làmines, fregiu-lo en una paella amb oli d'oliva i després afegiu-hi els espinacs.
  • Coeu-ho tot junt a foc fort durant dos minuts, i amaniu-ho.
  • Salpebreu-ho i afegiu-hi la mostassa.

OUS ESCALFATS

1 cullerada sopera de sal

1 cullerada sopera de vinagre de vi

4 ous de pagès

  • Bulliu aigua juntament amb la sal i el vinagre.
  • Remeneu enèrgicament l'aigua amb un batedor o unes varetes per fer-hi un remolí.
  • Afegiu-hi l'ou amb precaució.
  • Deixeu-lo coure només un minut i recupereu-lo amb una escumadora.
  • Escorreu-lo lleugerament.

SALSA HOLANDESA

4 rovells d'ou

125 g de mantega

1 cullerada sopera de suc de llimona

1 cullerada sopera de vinagre de vi

  • Torreu la mantega a foc baix mentre munteu els rovells amb unes varetes de cuina.
  • Un cop tingueu la mantega torrada, coleu-la i reserveu-la durant un parell de minuts perquè es refredi lleugerament.
  • Afegiu la mantega torrada damunt dels rovells muntats.
  • Per acabar, tireu-hi una mica de suc de llimona i de vinagre.

Muntatge

  • Ajunteu tots els ingredients damunt d'unes torrades de pa.

Bon profit!

stats