Receptes15/12/2016

Pizza Okonomiyaki

T.gilbert / A.om / M.masdeu / J.castellano
i T.gilbert / A.om / M.masdeu / J.castellano

BarcelonaObert al juny, al restaurant Nonna Maria, amb el cuiner Marc Dinarès als fogons, li agrada fer cuina italiana, especialment les pizzes. I la combina amb la cuina catalana, com ara les galtes de porc o les cremes de verdures.

Cargando
No hay anuncios

Ingredients per a 1 persona

• 1 massa de pizza de 100 g

Cargando
No hay anuncios

• 50 g de salsa okonomiyaki

• 40 g de col tallada a la juliana

Cargando
No hay anuncios

• 80 g de mozzarella

• 40 g de bacó

Cargando
No hay anuncios

• 1 ou

• maionesa

Cargando
No hay anuncios

• 10 g de blat de moro

• alga nori seca

Cargando
No hay anuncios

• 5 g de katsubushi

Poseu farina a la base on treballareu la massa de la pizza.

Cargando
No hay anuncios

Estireu-hi la massa de la pizza amb les mans.

Pinteu-la amb la salsa okonomiyaki (que podeu comprar preparada, i que consisteix en una barreja de salsa de soja, tomàquet, ceba, préssec, poma, mandarina, all, alga kombu, xiitaque i sucre).

Cargando
No hay anuncios

Després hi afegiu la mozzarella, la col tallada a la juliana, el blat de moro i després el bacon. El punt final és l’ou, que posareu enmig de la pizza.

Poseu-la al forn durant 10 minuts a 250ºC.

Quan la tragueu, torneu-hi a posar la salsa okonomiyaki, la maionesa, l’alga nori en pols, i finalment el katsubushi (que també podeu comprar, i que és tonyina laminada i assecada).

Al Japó, amb l’okonomiyaki fan una truita, que al Nonna Maria han adaptat en forma de pizza i amb més ingredients.

Bon profit!