BarcelonaObert al juny, al restaurant Nonna Maria, amb el cuiner Marc Dinarès als fogons, li agrada fer cuina italiana, especialment les pizzes. I la combina amb la cuina catalana, com ara les galtes de porc o les cremes de verdures.
Ingredients per a 1 persona
• 1 massa de pizza de 100 g
• 50 g de salsa okonomiyaki
• 40 g de col tallada a la juliana
• 80 g de mozzarella
• 40 g de bacó
• 1 ou
• maionesa
• 10 g de blat de moro
• alga nori seca
• 5 g de katsubushi
Poseu farina a la base on treballareu la massa de la pizza.
Estireu-hi la massa de la pizza amb les mans.
Pinteu-la amb la salsa okonomiyaki (que podeu comprar preparada, i que consisteix en una barreja de salsa de soja, tomàquet, ceba, préssec, poma, mandarina, all, alga kombu, xiitaque i sucre).
Després hi afegiu la mozzarella, la col tallada a la juliana, el blat de moro i després el bacon. El punt final és l’ou, que posareu enmig de la pizza.
Poseu-la al forn durant 10 minuts a 250ºC.
Quan la tragueu, torneu-hi a posar la salsa okonomiyaki, la maionesa, l’alga nori en pols, i finalment el katsubushi (que també podeu comprar, i que és tonyina laminada i assecada).
Al Japó, amb l’okonomiyaki fan una truita, que al Nonna Maria han adaptat en forma de pizza i amb més ingredients.
Bon profit!