Com es fa el pa de pessic al vapor? Recepta saludable del cuiner Oriol Sabé, del restaurant Can Marc
El cuiner Oriol Sabé del restaurant Can Marc explica com preparar-lo a casa utilitzant la vaporera
Us proposem una sèrie de 5 receptes al vapor, una per a cada dia d'aquesta setmana. I a partir del 16 d'octubre podeu aconseguir amb l'ARA una cassola de silicona per 9,95 euros que us permetrà fer aquestes receptes i moltes més.
El cuiner Oriol Sabé, del restaurant Can Marc, de Sant Esteve de Palautordera, explica com preparar un pa de pessic al vapor.
Pa de pessic cuit al vapor
Ingredients
100 g d’ous
60 g de sucre
50 g de farina fluixa
20 g de pols d’ametlla
Opcional
Compota de poma
Gelat de vainilla
Estris
Vaporera
Flameres enllustrades amb mantega i farina (de 4 cm per 6 cm)
Elaboració
- Emulsioneu els ous amb el sucre fins que en tripliqueu el volum.
- Incorporeu-hi la farina fluixa i la d’ametlla amb delicadesa per no desmuntar l’emulsió.
- Coeu-ho en motlles individuals i dins de la vaporera durant 19 minuts.
- Passat aquest temps, emplateu-los amb una compota de poma, que podeu comprar preparada o fer-la dins de la vaporera, i una bola de gelat de vainilla.
- Per fer la compota a la vaporera, peleu les pomes, traieu-ne el cor interior, poseu-les dins de la vaporera durant 10 minuts i, després, fora del foc, aixafeu-les amb l’ajut d’una cullera.
Bon profit!
INSCRIU-TE GRATIS AL BUTLLETÍ 'MENGEM'
Apunta-t'hi gratis aquí per rebre cada dijous una selecció de receptes, reportatges sobre productes de temporada, sobre nutrició, entrevistes a productors, recomanacions de restaurants i molt més.