Receptes27/10/2021
Fareu panellets? Us expliquem com fer-los de pinyons i amb formes rodona i quadrada
El pastisser Eric Ortuño explica com preparar-los a casa
El pastisser Eric Ortuño, de L'Atelier Barcelona, proposa preparar a casa panellets de pinyons de forma rodona i quadrada.
Ingredients
- 250 g de farina d’ametlla
- 60 g de clara d’ou
- 125 g de sucre
- 200 g de pinyons
- 1 rovell d’ou
Cargando
No hay anuncios
Elaboració
- Primer barregeu la farina d’ametlla amb el sucre i, tot seguit, la clara d’ou, però aneu afegint-l'hi a poc a poc mentre l’aneu amassant. Heu d’aconseguir una textura de massapà. Quan ho tingueu preparat, feu unes boles amb les mans d’uns 25 grams cada una. Reserveu-les en una safata per anar al forn, on haureu col·locat prèviament un paper sulfuritzat.
- En un bol col·loqueu els pinyons juntament amb el rovell d’ou, i ara aneu-hi passant les boles que heu fet. Torneu a donar-los formes rodones amb les mans mentre hi col·loqueu els pinyons.
- Per fer les formes quadrades, podeu fer servir un aparell cúbic (que es ven en botigues de gadgets de cuina destinats a fer sushi quadrat), i aneu posant-hi els panellets rodons que acabeu de fer. Poseu-los a dins i pressioneu perquè us surti el panellet cúbic, que quedarà més cruixent quan es cogui, de manera que augmenta la qualitat del panellet.
- El punt final serà introduir la safata al forn a 230º durant quatre minuts. Ha de quedar tou per dins i cruixent per fora.
- Passat aquest temps, ja tindreu fets els panellets rodons i quadrats.
Cargando
No hay anuncios