Receptes22/10/2017

Estofat de verdures dolces de tardor

T.gilbert / A.om / J.castellano
i T.gilbert / A.om / J.castellano

BARCELONADavid Gasol és dietista-nutricionista i alimenta el blog

www.davidgasol.com, en què explica receptes nutritives i

saludables per a cada temporada de l'any.

Cargando
No hay anuncios

Ingredients per a una persona:

1 nap (petit)

Cargando
No hay anuncios

1 xirivia (petita)

1/4 carbassa de tipus violí (amb pell)

Cargando
No hay anuncios

1 branca de romaní

Oli d'oliva verge extra

Cargando
No hay anuncios

Sal

Cargando
No hay anuncios

Peleu i talleu la xirivia i el nap a trossos. Netegeu la pell de la carbassa amb aigua o bé amb un raspall de verdures, si en teniu (en aquesta recepta, cuinareu la carbassa sense pelar). Després talleu-la a trossos.

Saltegeu en una olla amb un raig d'oli d'oliva verge extra els tres ingredients junt amb una branca de romaní i un pessic de sal.

Cargando
No hay anuncios

És molt important que cogueu els ingredients perquè quedin estofats a foc lent i amb tapa. Necessitareu ben bé 30 minuts perquè quedin amb textura tova. Passat aquest temps, ja estaran i els podreu servir al plat.

Consell

La pell de la carbassa de tipus violí es fa servir en aquesta recepta perquè hi aporta nutrients, i alhora subjecta els trossos de carbassa perquè no es desfacin quan es fa l'estofat.