Canelons de Sant Esteve: la recepta per sortir-se'n amb èxit

Receptes / Carns | 09/12/2024
Canelons de Sant Esteve

Pollastre farcit: la recepta que mai no t'han explicat per triomfar per Nadal

Receptes / Carns | 16/12/2024
Pollastre farcit: la recepta de Nadal que mai no t'han explicat

Escudella i carn d'olla: us expliquem la millor recepta pas a pas

Receptes / Sopes i cremes | 11/12/2024
Com pots fer a casa l'escudella i la carn d'olla de Nadal?

Recepta de Carles Gaig: bistec tàrtar

Receptes / Carns | 05/09/2024
Bistec tàrtar

Recepta d'Anna Casadevall: rostit de l'Empordanet

Receptes / Carns | 15/09/2024
El rostit de l'Empordanet és un plat ideal per menjar-lo fred

La recepta de Nandu Jubany: escalopa milanesa

Receptes / Carns | 05/09/2024
La llimona acompanya molt bé la milanesa que proposa el cuiner Nandu Jubany

Recepta de Nani Nolla: fideus a la cassola

Receptes / Carns | 05/09/2024
La costella de porc és la protagonista dels fideus a la cassola

Recepta de Carme Ruscalleda: pollastrons al vermut

Receptes / Carns | 05/09/2024
Els pollastrons que proposa de cuinar la xef Carme Ruscalleda, servits tots junts en una safata

Recepta del nostre receptari autèntic: capipota amb cigrons

Receptes / Carns | 30/04/2024
Recepta del nostre receptari autèntic: capipota amb cigrons

Aquest és el pernil ibèric de Jabugo que es va menjar a la gala dels Oscars

Receptes / Carns | 24/03/2024
Un plat de pernil de la marca Cinco Jotas, servit al restaurant homònim de Sevilla

La família d'un poble petit que ha convertit el pernil ibèric en un Louis Vuitton

Receptes / Carns | 07/03/2024
La coppa és l'embotit exclusiu que elabora Joselito en petita producció, i que imita l'embotit italià del mateix nom

Viatge al paradís del pernil ibèric: “Els catalans sou més d’espatlla”

Mengem | 22/02/2024
Un plat de pernil ibèric, acabat de tallat, tal com el serveixen al restaurant Joselito de Madrid

Com fer calçots a casa, la recepta de la cuinera Ada Parellada

Receptes / Verdures i llegums | 12/02/2024
Coca amb calçots i botifarra, la recepta de la cuinera Ada Parellada

La cuinera (real) de 'Nada' explica els secrets del rodatge i la recepta de la milanesa que apareix a la sèrie

Receptes / Carns | 26/01/2024
Antonia i Manuel passegen pels carrers de Buenos Aires, i mengen un "hot dog" mentre passege

Granja Elena: allà on el capipota, les truites, els arrossos i els entrepans acaben de fer 50 anys

Receptes / Carns | 17/01/2024
El cuiner Borja Sierra amb el capipota que cuina, i que assegura que cal haver-ne cuinat molts per aconseguir-ne el desitjat

Recepta de Nadal de Carme Ruscalleda: pollastre de pota blava amb prunes i pinyons

Receptes / Carns | 20/12/2023
Recepta de Nadal de Carme Ruscalleda: pollastre de pota blava amb prunes i pinyons

10 receptes infal·libles per cuinar a casa l'escudella, la carn d'olla i els canelons de Sant Esteve

Receptes | 13/12/2023
El cuiner Paco Pérez se serveix la carn d'olla de l'escudella

La recepta de l'escudella i la carn d'olla: com cuinar-la de manera fàcil i amb èxit

Receptes / Sopes i cremes | 11/12/2023
L'escudella i la carn d'olla de Nadal

I de postres... botifarra

Receptes / Carns | 22/09/2023
Els ingredeitns de la botifarra dolça.

Mar i muntanya de lletons de vedella amb gambes de Blanes

Receptes / Carns | 22/08/2023
Lletons amb xirivia i gambes
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2025
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció