Receptes30/03/2020

El xocolater Sergio Gil, de Cacao Sampaka, revela com preparar a casa un 'brownie' (fàcil)

Us proposem una manera senzilla de preparar unes postres clàssiques amb xocolata

Trinitat Gilbert Martínez

BarcelonaEl xocolater Sergio Gil, de Cacao Sampaka, proposa preparar a casa un brownie a partir d'una recepta senzilla. Us hi animeu?

Ingredients

Per a 4 persones

Cargando
No hay anuncios

55 g farina

2 ous (de mida mitjana)

Cargando
No hay anuncios

148 g de sucre morè

123 g de mantega

Cargando
No hay anuncios

68 g de cobertura de xocolata negra (del 70% de cacau)

6 grams de cacau en pols natural

Cargando
No hay anuncios

1 g de sal

Opcional

Cargando
No hay anuncios

Avellanes

Nous

Cargando
No hay anuncios

Nous de macadàmia

Maduixes

Cargando
No hay anuncios

Plàtans

Gotes de xocolata

Cargando
No hay anuncios

Elaboració

  1. Per començar, barregeu la mantega amb el sucre morè.
  2. Un cop ben barrejats, afegiu-hi la cobertura de xocolata, prèviament fosa.
  3. Després, aneu-hi afegint els ous a intervals, a poc a poc.
  4. Per continuar, incorporeu-hi la farina i el cacau en pols, prèviament passats per un colador xinès i, per tant, tamisats.
  5. Com a opcions segons cada gust, podeu afegir-hi nous, avellanes o nous de macadàmia trossejades. O també maduixes i plàtans. L'opció preferida del xocolater són gotes de xocolata.
  6. Aboqueu-ho en un motlle, i coeu-ho al forn a 170º durant 20 minuts, aproximadament.
  7. El motlle recomanat pot ser de 15 cm per 15 cm o bé de 20 cm per 20 cm. També hi va bé un motlle rodó (de 15 o 17 cm). Si trieu el motlle de 15 per 15, vigileu a deixar-lo una mica més de temps dins del forn, perquè el pastís quedarà més gros.

Més receptes amb xocolata