Receptes30/03/2020
El xocolater Sergio Gil, de Cacao Sampaka, revela com preparar a casa un 'brownie' (fàcil)
Us proposem una manera senzilla de preparar unes postres clàssiques amb xocolata
BarcelonaEl xocolater Sergio Gil, de Cacao Sampaka, proposa preparar a casa un brownie a partir d'una recepta senzilla. Us hi animeu?
Ingredients
Per a 4 persones
Cargando
No hay anuncios
55 g farina
2 ous (de mida mitjana)
Cargando
No hay anuncios
148 g de sucre morè
123 g de mantega
Cargando
No hay anuncios
68 g de cobertura de xocolata negra (del 70% de cacau)
6 grams de cacau en pols natural
Cargando
No hay anuncios
1 g de sal
Opcional
Cargando
No hay anuncios
Avellanes
Nous
Cargando
No hay anuncios
Nous de macadàmia
Maduixes
Cargando
No hay anuncios
Plàtans
Gotes de xocolata
Cargando
No hay anuncios
Elaboració
- Per començar, barregeu la mantega amb el sucre morè.
- Un cop ben barrejats, afegiu-hi la cobertura de xocolata, prèviament fosa.
- Després, aneu-hi afegint els ous a intervals, a poc a poc.
- Per continuar, incorporeu-hi la farina i el cacau en pols, prèviament passats per un colador xinès i, per tant, tamisats.
- Com a opcions segons cada gust, podeu afegir-hi nous, avellanes o nous de macadàmia trossejades. O també maduixes i plàtans. L'opció preferida del xocolater són gotes de xocolata.
- Aboqueu-ho en un motlle, i coeu-ho al forn a 170º durant 20 minuts, aproximadament.
- El motlle recomanat pot ser de 15 cm per 15 cm o bé de 20 cm per 20 cm. També hi va bé un motlle rodó (de 15 o 17 cm). Si trieu el motlle de 15 per 15, vigileu a deixar-lo una mica més de temps dins del forn, perquè el pastís quedarà més gros.