BARCELONAEl cuiner Giuseppe Padula i la subxef Roxana Parra són al capdavant del restaurant Cometa Pla, que fa bandera del menjar ecològic i de les coccions saludables. La carta de vins està especialitzada en vins naturals.
Ingredients per a 4 persones:
1 kg de bacallà
500 g de patata
150 ml de llet
All
Julivert
Sal
Flors de caputxines (opcional)
Talleu el bacallà a daus.
Després, talleu l’all i afegiu-lo a la cassola junt amb el bacallà. Afegiu-hi les patates, a rodanxes. Per últim, aboqueu-hi la llet i un pensament de sal.
Poseu la cassola a foc mitjà durant 10 minuts.
Mentrestant, piqueu el julivert.
Quan la patata estigui cuita, apagueu el foc i traieu-ne la llet. Bateu-ho tot fins que quedi una massa compacta.
Barregeu-hi el julivert que teníeu preparat.
Ara serà el moment de començar a donar-hi forma: amb dues culleres podeu fer-ne 'quenelles', per exemple. Si us poseu oli a les mans, podeu fer-ne boletes rodones o allargades, com ara croquetes.
Estaran preparades per posar-les al forn! Necessitareu 5 minuts de forn a 180 o 200 ºC perquè estiguin a punt per menjar.
A l’hora d’emplatar-les, podeu acabar el plat amb flors de caputxines comestibles.
Bon profit!