Receptes19/02/2017

Les braves de la Taverna del Clínic

T.gilbert / A. Om / M.masdeu

BARCELONALa Taverna del Clínic, dels germans Simoes, és un restaurant emblemàtic per la qualitat del producte i per l'originalitat dels plats. Situat al carrer Rosselló de Barcelona, ens revela els trucs d'algunes de les seves millors receptes.

Ingredients per a 6 unitats:

3 patates

Cargando
No hay anuncios

Oli d'oliva

Polpa d'1 nyora (podeu comprar-la en pot)

Cargando
No hay anuncios

Salsa Tabasco i salsa Perrins

Allioli

Cargando
No hay anuncios

Mostassa Dijon

Sal, pebre i pasta de curri vermell

Cargando
No hay anuncios

Cibulet, sèsam i llavors de rosella (opcional)

Cargando
No hay anuncios

Peleu les patates. Podeu passar-les per aigua perquè quedin netes.

Feu-ne cilindres amb el pelador de pinyes.

Cargando
No hay anuncios

Un cop fets els cilindres, amb una cullera parisenca traieu-ne la part del mig.

Fregiu els cilindres (o vasets) en oli d'oliva suau a 140-150 graus.

Cargando
No hay anuncios

Mentre es fregeixen, avanceu la salsa. Barregeu l'allioli (que podeu comprar bo i fet o preparar-lo amb oli de gira-sol i all) amb pasta de curri, la carn de la nyora escaldada i una mica de mostassa. Després afegiu-hi un raig de Perrins i un de Tabasco. Per acabar, la sal i el pebre (podeu fer servir una barreja de cinc pebres). Amb una espàtula de llengua de gat barregeu-ho bé perquè no hi quedin grumolls.

Un cop feta, poseu la salsa dins d'un biberó de cuina perquè així serà més fàcil omplir els vasets.

Cargando
No hay anuncios

Ompliu els vasets de patata i acabeu-los amb cibulet, sèsam (podeu posar-hi una barreja de sèsams) i llavors de rosella.

Bon profit!