Receptes08/04/2020
Com es pot cuinar la botifarra esparracada? Recepta de Ferran Adrià
El xef Ferran Adrià ens proposa preparar a casa una recepta ben singular amb botifarres
El cuiner Ferran Adrià ensenya com cuinar a casa botifarra esparracada a partir d'una recepta seva ben particular, en què la preparació s'acaba convertint en mandonguilles.
Botifarra esparracada
Cargando
No hay anuncios
Per a 6 persones
6 botifarres de 125 g cada una
Cargando
No hay anuncios
600 g de xampinyons
1 ½ cullerada de julivert fresc
Cargando
No hay anuncios
12 grans d’alls
1 branqueta de romaní fresc
Cargando
No hay anuncios
1 branqueta de farigola fresca
12 cullerades de vi ranci
Cargando
No hay anuncios
9 cullerades d’oli d’oliva 0,4º
Sal
Cargando
No hay anuncios
Pebre negre
Preparació
Cargando
No hay anuncios
- Traieu la pell de les botifarres i feu-ne mandonguilles d’uns 20 g.
- Ruixeu les mandonguilles amb una mica d’oli. Afegiu-hi els alls pelats i esclafats, la farigola i el romaní. Ofegueu-ho 5 minuts.
- Desglaceu-ho amb el vi ranci i, si cal, amb una mica d’aigua. Aparteu la cassola del foc.
- Netegeu i talleu els xampinyons per la meitat, saleu-los al punt i salteu-los en una paella amb una mica d’oli.
- Afegiu la botifarra als xampinyons i coeu-ho tot 15 minuts.
- Afegiu-hi el julivert picat i poseu-hi la sal i el pebre negre acabat de moldre. Serviu la botifarra esparracada.
CONSELLS
Cargando
No hay anuncios
Podeu substituir els xampinyons per bolets de temporada.