Tots els candidats de la primera edició dels Premis Barcelona Restauració
Els restaurants, un per cada districte, han participat en les categories de qualitat gastronòmica, integració en el barri i local notori o innovador
Aquests són els 30 candidats que competien en la primera edició dels Premis Barcelona Restauració que ha organitzat l'Ajuntament de Barcelona en tres categories diferents: qualitat gastronòmica, integració en el barri i local notori o innovador, un per cada districte de la ciutat i categoria. Els guanyadors de les categories han estat, respectivament, el Mala Hierba, el Cinco Hermanos i el Bendita Helena.
Qualitat gastronòmica
Sagardi (Ciutat Vella)
La Foga (Eixample)
Bar Bodega Bartolí (Sants-Monjuïc)
Restaurant Atenea (Les Corts)
La Xarxa (Sarrià- Sant Gervasi)
Mala Hierba (Gràcia)
La cuina del Guinardó (Horta-Guinardó)
La esquinica (Nou Barris)
La cuineta de l'Angelina (Sant Andreu)
Sant Martí al Pont de Treball (Sant Martí)
Integració en el barri
Bidasoa (Ciutat Vella)
Mian (Eixample)
L'anxoveta de Sants (Sants-Montjuïc)
La Riera (Les Corts)
Casa Joana (Sarrià-Sant Gervasi)
Restaurant Sporting (Gràcia)
Restaurant Ginesta (Horta-Guinardó)
Cinco Hermanos (Nou Barris)
Restaurant Santana (Sant Andreu)
Juncà Restaurant (Sant Martí)
Local notori o innovador
Norai (Ciutat Vella)
Rosie's Good Things (Eixample)
Bodega Monumental (Sants-Montjuïc)
Bendita Helena (Les Corts)
Bambarol (Sarrià-Sant Gervasi)
La Torreta de Gràcia (Gràcia)
Restaurant Des Tapa't (Horta- Guinardó)
Txpeldun Egarri (Nou Barris)
Can Roca (Sant Andreu)
Els tres porquets (Sant Martí)