Cervesa
Mengem 30/01/2023

L'ARA, a l'etiqueta d'Estrella Damm

La cervesa llança una col·lecció en què fa servir notícies de mitjans impresos catalans per vestir la famosa ampolla

ARA
1 min
Una Estrella Damm etiquetada amb una notícia de l'ARA.

Una notícia publicada el 27 de setembre a la secció de Gent de l'ARA ha acabat sent l'etiqueta de l'emblemàtica Estrella. En aquesta informació es parlava del conreu de llúpol a Prades, una iniciativa que, nascuda el 2014, va recollir en la darrera collita prop de deu tones de llúpol entre la varietat amarga Nugget i les aromàtiques Willamette i Centennial; aquestes dues últimes és el primer any que es cullen. El projecte va ser iniciat per Damm i, ara mateix, ja ocupa una extensió de 9,5 hectàrees, que es destinen íntegrament a l’elaboració de cervesa.

La col·lecció d’etiquetes a les ampolles retornables de bars i restaurants d’arreu de Catalunya, amb notícies publicades per diferents mitjans impresos catalans com a protagonistes, està formada per 9 ampolles amb etiquetes fetes a base de retalls de notícies sobre els ingredients amb què s’elabora Estrella Damm −ordi, arròs i llúpol−, així com les persones que treballen dia a dia per proveir Damm d’aquestes primeres matèries. Les ampolles es podran trobar en bars i restaurants d’arreu de Catalunya durant tot el mes de febrer.

Damm és una cervesa elaborada amb un 100% d'ingredients naturals procedents d’agricultors locals mediterranis. Per això ha presentat conjuntament la campanya D’aquí, un anunci per a televisió i mitjans digitals que ha estrenat avui, per reafirmar el compromís de la marca amb l’ús d’ingredients de proximitat procedents d’agricultors locals. El protagonista de la campanya és Joan Bertrand Mayoral, quarta generació d’una família dedicada al cultiu de l’ordi a Lleida, i que proveeix Damm d’aquest cereal.

stats