Mengem 15/11/2017

El consell social de la UAB premia les dones del Celler de Can Roca

La mare dels tres germans Roca, Montserrat Fontané, i les seves tres dones, reben el guardó

T. Gilbert
1 min
El consell social de la UAB premia les dones del Celler de Can Roca

Montserrat Fontané, mare dels tres germans Roca, del Celler de Can Roca de Girona, i les seves dones respectives (Anna Payet, Xani Tirado i Alexandra Rivas) rebran demà dijous el Premi Universitat-Empresa, atorgat pel Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

En la gala de repartiments de premis, l'Associació d'Amics de la UAB també premiarà l'investigador Bonaventura Clotet; el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF); Anna Ripoll, exrectora de la UAB; Josep Font, exsíndic de greugeus de la UAB, i Antonio Franco, periodista i expresident de l'Associació.

Anna Payet, dona del cuiner Joan Roca, ha declarat per a diari ARA la seva alegria per rebre aquest reconeixement. Es dona la circumstància que el 7 de novembre passat, la Montserrat Fontanté va recollir un altre premi, el Gastronomia En Femení, atorgat per l'Associació Europea Jeunes Restaurants, i declarava que la culpa que ella rebés guardons era dels seus tres fills.

La rectora de la UAB, Margarita Arboix, presidirà l'acte, que serà conduït per Albert Sòria, president de l'Associació, i comptarà amb l'actuació del Cor de Cambra de la UAB, que va ser distingit amb el premi col·lectiu a la festa de l'any passat.

Dades pràctiques

Premis del Consell Social de la UAB

Dijous 16 de novembre

19,30 h

UAB Casa Convalescència (C. Sant Antoni Maria Claret, 171. Barcelona)

stats