Obertura

El restaurant Fontané, de cuina catalana amb portes obertes per a tothom, s'inaugurarà el 27 d'abril dins del Castell de Sant Julià

Els germans Roca han fet coincidir el dia d'obertura amb el dia del sant de la seva mare, Montserrat Fontané

Els germans Roca són uns grans defensors de la cuina catalana, i aquest 2025 s’han proposat honorar-la una vegada més amb un nou restaurant, que estarà situat al primer pis de l’hotel de Sant Julià, a la primera planta, als baixos del qual hi ha l’Esperit Roca, i ja té data d'obertura: el 27 d'abril, Mare de Déu de Montserrat, en homenatge al sant de la mare, perquè el restaurant tindrà com a nom Restaurant Fontané. Al castell on ara hi ha el celler únic al món, l’hotel i el restaurant que acaba d’estrenar una estrella Michelin (Esperit Roca), a la primavera d’aquest any s’hi sumarà un projecte nou, que estarà obert per a tothom, és a dir, no només per a les persones que estiguin allotjades a l’hotel.

Actualment, a la primera planta és on se serveixen els esmorzars per als hostes. Es tracta d’un espai diàfan, amb grans finestres per on es cola el paisatge verd de la muntanya, i tot de fusta, terra i taules. Com que és marca de la casa, és un lloc confortable i acollidor, que els germans Roca es plantegen canviar per convertir-lo en restaurant.

Cargando
No hay anuncios

Per accedir-hi, tindrà una porta pròpia, diferent de la de l’Esperit Roca, que està situat en una altra banda del castell de Sant Julià. Els germans Roca no donen més detalls del projecte, perquè hi estan treballant, però l’essència la tenen clara, la cuina catalana, que és el mateix motor inspirador que els va portar a obrir el restaurant Normal al bell mig de Girona, que lidera la cuinera Elisabeth Nolla.