Mooma: cinc pometes té el pomer i quatre restaurants

Una família cultivava pomes a l'Empordà i el 2016 es va animar a anar un pas més enllà i fer-ne sidra. Ben refrescant i baixa en alcohol. Una beguda més saludable, per tant. Així és com va néixer Mooma, un projecte que gràcies a la tercera generació ha crescut una pila, ha generat molt valor afegit i que, gastronòmicament, ha fet el seu espai. Mooma, per cert, és el resultat de la fusió de les paraules Montgrí i poma. Els pomers estan situats enmig d'un triangle entre el Parc Natural Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, i és un espai fantàstic de visitar. Ubicat als afores de Palau-Sator, hi pots anar a descobrir com elaboren els seus productes amb base de poma (que són molts més que la sidra: hi ha també suc de poma, compota...) o podeu només fer-hi parada per menjar. Hi ha un pàrquing ampli i està dissenyat per a tot tipus de públic. Jo diria que és un bon lloc per anar-hi en família.

Cargando
No hay anuncios

La carta és prou àmplia perquè tothom hi trobi alguna cosa que li agradi. Cal destacar els plats en què han fet participar el seu ingredient estrella: bacallà amb poma, ceba i allioli de mel gratinat o bé la botifarra dolça amb poma i sidra. Ofereixen els tres àpats del dia. I si us agrada com treballen, podeu anar a visitar qualsevol dels altres tres restaurants de què disposen. En primer lloc, hi ha un altre Mooma a la Cerdanya. En segon lloc, tenen el Sidral a Begur, a prop de la platja del Racó i, per acabar, aquest any han obert el Sidralet al càmping King's de Palamós.