Bufet lliure

El 'brunch' sense límits en un hotel de luxe de Barcelona per 65 euros

L'Hotel Mandarin Barcelona, al passeig de Gràcia, l'ofereix al restaurant Blanc cada diumenge i també els festius

BarcelonaEls diumenges i també els dies festius menjar en un hotel de luxe, sense límit de plats, és un luxe a l'abast per 65 € per persona. L'Hotel Mandarin Barcelona, enmig del passeig de Gràcia, ha renovat la proposta de brunch però que en realitat és un dinar primerenc, que pot començar a les 13 del migdia. L'oferta de plats és copiosa i de qualitat, però, a més, hi ha un estudi minuciós en la presentació dels plats. Mai hi anirà tan bé la frase que el menjar entra pels ulls, perquè és el que passa al restaurant Blanc de l'Hotel Mandarin, on es menja l'esmorzar tardà - dinar primerenc els diumenges.

Enmig del restaurant trobareu una taula allargada amb les propostes dolces, en què no falten ni la xocolata ni els iogurts ni les fruites. Cal caminar uns passos enllà, camí cap a la cuina oberta, on el xef executiu de l'hotel, Marc de Martín, hi haurà cuinat cassoles de plats, que tant poden ser guisats com arrossos o fideuàs. Són els plats calents, que es poden menjar com a segons després d'haver passat per una altra taula llarga plena d'entrants: des de pernil ibèric, tallat al moment per un mestre perniler, fins a formatges catalans, mel i rusc, gambes, ostres, salaons, marinats i fruites i verdures.

Cargando
No hay anuncios

Com que som en un bufet lliure, sense límit de plats, la millor recomanació és que contempleu bé els plats i després opteu per allò que més us agradi, i que no acostumeu a menjar sovint. Sigui quina sigui l'estratègia, sobretot no us oblideu del pernil ibèric: us tallaran al moment la part del pernil que més us faci gràcia, i us en faran notar les diferències. I tot per 65 €, que no és un preu econòmic per a un menú de migdia, però si es valora la qualitat del producte i que no hi ha límit de plats, aleshores és un gran pla. I un detall final: a més dels plats cuits que podreu triar de les cassoles cuinades pel xef executiu, els cambrers també passen per les taules constantment per oferir-vos més plats, com ara el famós i boníssim ou benedictí. Beneïts diumenges!