Mengem08/10/2016

Tàrtar de tonyina i peix blanc

T.gilbert / A.om / M.masdeu / J.castellano
i T.gilbert / A.om / M.masdeu / J.castellano
4 visualitzacions

BarcelonaAl capdavant de la cuina del restaurant Bellavista del Jardín del Norte hi ha els germans Rafa i Mònica Morales. Els peixos, i també el marisc, al costat de les paelles i molts altres plats tradicionals, són el cavall de batalla del restaurant, obert per iniciativa de la família Messi, amb Rodrigo Messi al capdavant, i els tres germans Iglesias.

Ingredients:

Llom d’orada

Cargando
No hay anuncios

Tall de tonyina

Salsa Perrins

Cargando
No hay anuncios

Soja

Sake

Cargando
No hay anuncios

Vinagre d’arròs

Wasabi

Cargando
No hay anuncios

Mostassa

Sal

Cargando
No hay anuncios

Pebre negre

Fulles d’enciam (optatiu)

Cargando
No hay anuncios

Congeleu el peix la nit anterior i l’endemà deixeu-lo descongelar a la nevera.

Poseu paper de cuina a la taula i, al damunt, la fusta per tallar. Talleu a filets llargs la tonyina i l’orada.

Cargando
No hay anuncios

Col·loqueu-los l’un sobre l’altre, com un castell. Amb el ganivet, de manera horitzontal, talleu-los a dauets. Col·loqueu els daus de peix en un bol.

Poseu-hi la salsa Perrins, la soja, el sake, el vinagre d’arròs, el wasabi i la mostassa. Cada ingredient, segons el gust de cadascú.

Cargando
No hay anuncios

Remeneu-ho ben remenat amb una cullera. Poseu-hi sal. I també pebre negre, acabat de moldre.

Torneu-ho a barrejar una altra vegada.

A l’hora de servir-ho, poseu-hi per sobre fulles tendres, com ara de mostassa. Bon profit!