Mengem24/09/2016

Com fer uns seitons en vinagre a casa

T. Gilbert / A. Om / M.masdeu
i T. Gilbert / A. Om / M.masdeu
21 visualitzacions

BarcelonaAl capdavant de la cuina del restaurant Bellavista del Jardín del Norte hi ha els germans Rafa i Mònica Morales. Els peixos, i també el marisc, al costat de les paelles i molts altres plats tradicionals, són el cavall de batalla del restaurant, obert per iniciativa de la família Messi, amb Rodrigo Messi al capdavant, i els tres germans Iglesias.

Ingredients

25 g de seitons

Cargando
No hay anuncios

Sal

Suc de llimona

Cargando
No hay anuncios

Preparació

1) Traieu l’espina als seitons amb l’ajut d’unes tisores petites.

Cargando
No hay anuncios

2) Macereu-los amb sal i un bon raig de suc de llimona.

3) Deixeu-los macerar durant 30 minuts.

Cargando
No hay anuncios

4) A l’hora de menjar-vos-els, poseu-hi per sobre oli d’oliva verge extra.

5) Prepareu la vinagreta.

Cargando
No hay anuncios

6) Poseu-la per sobre dels seitons.

7) Acabeu el plat amb uns quants brots d’enciam.

Cargando
No hay anuncios

Per a la vinagreta:

1 cullerada sopera de pebre vermell dolç

Cargando
No hay anuncios

Pebre negre

Vinagre de xerès

Cargando
No hay anuncios

Oli d’oliva verge extra

Barregeu tots els ingredients amb la batedora. Bon profit!