Mengem24/04/2016

Pasta de full amb fruita

T.gilbert / A.om / J.castellano
i T.gilbert / A.om / J.castellano
9 visualitzacions

El Monvínic és un restaurant que aposta pels aliments de km 0 i ecològics, i és una referència al país pel seu celler, amb més de 3.000 vins de tot el món. El cuiner Guillem Oliva, el cap de cuina Hèctor Barbero i el pastisser Jordi Castro broden una cuina de temporada que els sommeliers mariden amb els millors vins.

Ingredients per a 4 persones:

1 làmina de pasta de full

Cargando
No hay anuncios

1 l de llet sencera

200 g de sucre

Cargando
No hay anuncios

3 rovells d'ou

90 g de maizena

Cargando
No hay anuncios

1 beina de vainilla

Sucre de llustre

Cargando
No hay anuncios

Fruita de temporada

Estireu la pasta de full, talleu-ne un tros i tombeu-la perquè, un cop al forn, pugi més. Poseu-hi també una mica de sucre llustre perquè quedi brillant. Preescalfeu el forn a 200 ºC i coeu la pasta durant 15 minuts.

Cargando
No hay anuncios

Per fer la crema, infusioneu la llet amb la vainilla. Per altra banda, barregeu en un bol els rovells, el sucre i la maizena. Feu la crema barrejant la mescla i la llet i porteu-ho al foc. Un cop cuita, deixeu-la refredar.

Damunt del tros que heu tallat abans poseu-hi la crema amb l'ajut d'una mànega de pastisseria. Si no teniu mànega podeu fer servir una bossa de plàstic i tallar la punta d'una cantonada, que també servirà.

Cargando
No hay anuncios

Damunt de la crema poseu-hi la fruita de temporada que us agradi, tallada a bocinets petits. Com més variada sigui la fruita i de més colors, millor.

Bon profit!