Mengem17/11/2016

Pa de pessic de xocolata sense gluten

18 visualitzacions

Miquel Antoja és cuiner del restaurant Sant Pau, de Sant Pol de Mar. També és molt actiu a la xarxa social Instragram (@miquelantoja), on penja vídeos de receptes que ell prepara a casa i que grava amb el seu mòbil, col·locat damunt d'un got de vidre. És un amant de la bona cuina i de la que integra tots els paladars.

Ingredients per a 4 persones

2 ous

Cargando
No hay anuncios

60 g de sucre

100 g d’ametlla en pols (o bé avellanes o festucs)

Cargando
No hay anuncios

60 g de nata

4 g d’impulsor

Cargando
No hay anuncios

10 g de cacau

40 g de mantega

Cargando
No hay anuncios

25 g de xocolata negra del 70% de cacau

Desfeu la xocolata juntament amb la mantega. Feu-ho al microones, a intervals d’1 minut i en posició de descongelació. A cada minut de microones, atureu-lo i traieu-ho a fora per remenar-ho. Reserveu-ho.

Cargando
No hay anuncios

Barregeu els ingredients en l’ordre indicat a l’apartat Ingredients. L’últim que hi haureu d’incorporar és la xocolata desfeta amb la mantega, que haureu fet al primer pas. Bateu-ho tot junt.

Deixeu reposar la massa a la nevera durant un mínim de 30 minuts i un màxim de 2 dies (vigileu, perquè porta ous). També podeu congelar la massa i així tenir-la preparada per quan vulgueu fer un pastís en menys temps.

Cargando
No hay anuncios

Col·loqueu la massa en un motlle per anar al forn. Si l’heu escalfat prèviament, es courà a 170º durant només 10 minuts.

Quan tragueu el pa de pessic del forn, deixeu-lo refredar abans de desemmotllar-lo.

Cargando
No hay anuncios

Decoreu-lo amb fruits vermells i melmelada de fruits del bosc.

Nota: Aquest pa de pessic rep el nom de financier perquè l’ou no hi va muntat, com és habitual en moltes receptes de pans de pessic.

Cargando
No hay anuncios

Bon profit!