Mengem09/04/2020

Com fer una torrada amb tomàquet al forn, espinacs saltats i ous benedictins. Recepta del xocolater Miquel Guarro

El xocolater Miquel Guarro proposa també preparar receptes salades

Trinitat Gilbert Martínez

El xocolater Miquel Guarro, director de pastisseria de l'Escola d'Hostaleria Hofmann, proposa preparar a casa una bona torrada com la que ell es prepara per esmorzar a casa seva, una torrada amb tomàquets al forn, espinacs saltats i ous benedictins.

Torrada amb tomàquets al forn, espinacs saltats i ous benedictins

Cargando
No hay anuncios

TOMÀQUETS AL FORN

4 tomàquets

1 cullerada sopera d'oli d'oliva verge

Cargando
No hay anuncios

1 cullerada sopera de farigola

1 cullerada sopera de sal fina

  • Preescalfeu el forn a 180º.
  • Escaldeu els tomàquets un minut amb aigua bullent, peleu-los i talleu-los per la meitat.
  • Col·loqueu-los damunt d'una safata i amaniu-los amb oli i sal i una mica de farigola.
  • Coeu-los al forn durant 20 o 25 minuts.
Cargando
No hay anuncios

ESPINACS SALTATS AMB ALL

5 grans d'all

150 g de fulles d'espinacs tendres

Cargando
No hay anuncios

1 cullerada sopera de sal

1 Cullerada sopera de pebre

Mitja cullerada de cafè de mostassa antiga

Cargando
No hay anuncios

Oli d'oliva

  • Talleu l'all en làmines, fregiu-lo en una paella amb oli d'oliva i després afegiu-hi els espinacs.
  • Coeu-ho tot junt a foc fort durant dos minuts, i amaniu-ho.
  • Salpebreu-ho i afegiu-hi la mostassa.

OUS ESCALFATS

Cargando
No hay anuncios

1 cullerada sopera de sal

1 cullerada sopera de vinagre de vi

4 ous de pagès

Cargando
No hay anuncios
  • Bulliu aigua juntament amb la sal i el vinagre.
  • Remeneu enèrgicament l'aigua amb un batedor o unes varetes per fer-hi un remolí.
  • Afegiu-hi l'ou amb precaució.
  • Deixeu-lo coure només un minut i recupereu-lo amb una escumadora.
  • Escorreu-lo lleugerament.

SALSA HOLANDESA

4 rovells d'ou

Cargando
No hay anuncios

125 g de mantega

1 cullerada sopera de suc de llimona

1 cullerada sopera de vinagre de vi

  • Torreu la mantega a foc baix mentre munteu els rovells amb unes varetes de cuina.
  • Un cop tingueu la mantega torrada, coleu-la i reserveu-la durant un parell de minuts perquè es refredi lleugerament.
  • Afegiu la mantega torrada damunt dels rovells muntats.
  • Per acabar, tireu-hi una mica de suc de llimona i de vinagre.

Muntatge

  • Ajunteu tots els ingredients damunt d'unes torrades de pa.

Bon profit!