Mengem03/07/2016

Torrades de Santa Teresa amb brioix

T.gilbert / A.om / J.castellano

BarcelonaEl restaurant 7 Portes aposta per la cuina tradicional catalana, que practica diàriament. Amb un respecte absolut també per la temporada dels ingredients, la carta del 7 Portes destaca pels arrossos, les verdures i les postres llamineres.

Cargando
No hay anuncios

Ingredients per a 4 persones

2 litres de nata

Cargando
No hay anuncios

1,5 litres de llet

120 g de sucre

Cargando
No hay anuncios

La pell de 2 llimones

La pell de 2 taronges

Cargando
No hay anuncios

1 canonet de canyella

300 g de pa de brioix de motlle

Cargando
No hay anuncios

3 ous

1 litre d'oli d'oliva

Cargando
No hay anuncios

Gelat de vainilla (1 bola per persona)

Escalfeu la llet amb la nata, el sucre, les pells de taronja i llimona i la canyella. Infusioneu-ho bé i deixeu-ho refredar.

Cargando
No hay anuncios

Poliu la crosta del pa de brioix i talleu-lo en rectangles de 9 × 6 cm, aproximadament.

Remulleu el brioix a la barreja de llet amb nata, sucre, pells de taronja, de llimona i de canyella, que ja s'haurà refredat. Ha de quedar molt impregnat.

Cargando
No hay anuncios

Després, passeu-lo per ou batut i fregiu-lo en oli abundant.

Escorreu-lo en paper absorbent.

Passeu la torrada per una barreja de sucre i canyella mòlta.

Serviu la torradeta amb una bola de gelat de vainilla. Bon profit!