BarcelonaEl restaurant 7 Portes aposta per la cuina tradicional catalana, que practica diàriament. Amb un respecte absolut també per la temporada dels ingredients, la carta del 7 Portes destaca pels arrossos, les verdures i les postres llamineres.
Ingredients per a 4 persones
4 salsitxes
100 g de llom de porc
100 g de carn de pollastre
480 g d’arròs
Brou de peix (la quantitat ha de doblar la d’arròs)
320 g de calamar o de sípia
2 cues de llagosta
100 g de rap
200 ml d’oli d’oliva
50 g de pèsols
50 g de pebrot verd i 50 de vermell
1 ceba
3 tomàquets ratllats
Per a la picada:
3 grans d’all
Safrà
Daureu els trossos de calamar o sípia, les salsitxes i la llagosta en una paella amb oli d’oliva. Retireu-ho quan estigui fet.
Daureu en el mateix oli el pollastre i el llom de porc, tallat a daus.
En aquest oli, afegiu-hi la ceba i els pebrots tallats i deixeu-ho escalfar una estona.
Quan comencin a estar daurats, afegiu-hi el tomàquet tallat o ratllat finament.
Poseu-hi la resta d'ingredients, abans reservats, excepte la botifarra i la llagosta.
Després, tireu-hi l’arròs i el brou.
Quan bulli el brou, fiqueu-hi la llagosta, les salsitxes i els pèsols. Finalment, poseu-hi la picada, feta amb all i safrà.
Rectifiqueu-ho de sal.
Quan faci 12 minuts que bull, poseu-ho al forn fins que s’acabi la cocció. Bon profit!