Mengem06/09/2016

Ous energètics i dolços per esmorzar

T.gilbert / A.om / J.castellano
i T.gilbert / A.om / J.castellano
31 visualitzacions

BarcelonaLa dietista i nutricionista Martina Ferrer dirigeix el blog Martinaturalbienestar i alhora col·labora amb la revista digital d’alimentació Etselquemenges. Ens proposa un esmorzar energètic, dolç i molt ràpid de preparar per encarar les jornades de retorn a la rutina.

Ingredients per a 1 persona

1 o 2 ous a la planxa

Cargando
No hay anuncios

1 rajolí d’oli de coco líquid

1 cullerada petita de canyella en pols

Cargando
No hay anuncios

2 cullerades de 'nibs' de cacau cru

2 grapats de fulles de canonges

Cargando
No hay anuncios

2 cullerades de flocs de coco o coco ratllat

1 cullerada de móres blanques deshidratades (es poden substituir per panses o orellanes trossejades)

Cargando
No hay anuncios

Opcionalment, es pot complementar l’esmorzar amb una peça de fruita fresca.

Poseu la planxa al foc. Tireu-hi un rajolí d’oli de coco. Fem servir l’oli de coco perquè és el que aguanta més bé la temperatura alta (no s’oxida) i la temperatura alta la necessitem per fer els ous ferrats.

Cargando
No hay anuncios

Un cop fets, poseu els ous en un plat gran, i els acompanyeu amb la resta d’ingredients. I ja estarà a punt per menjar. Bon profit!