BarcelonaLa dietista i nutricionista Martina Ferrer dirigeix el blog Martinaturalbienestar i alhora col·labora amb la revista digital d’alimentació Etselquemenges. Ens proposa un esmorzar energètic, dolç i molt ràpid de preparar per encarar les jornades de retorn a la rutina.
Ingredients per a 1 persona
1 o 2 ous a la planxa
1 rajolí d’oli de coco líquid
1 cullerada petita de canyella en pols
2 cullerades de 'nibs' de cacau cru
2 grapats de fulles de canonges
2 cullerades de flocs de coco o coco ratllat
1 cullerada de móres blanques deshidratades (es poden substituir per panses o orellanes trossejades)
Opcionalment, es pot complementar l’esmorzar amb una peça de fruita fresca.
Poseu la planxa al foc. Tireu-hi un rajolí d’oli de coco. Fem servir l’oli de coco perquè és el que aguanta més bé la temperatura alta (no s’oxida) i la temperatura alta la necessitem per fer els ous ferrats.
Un cop fets, poseu els ous en un plat gran, i els acompanyeu amb la resta d’ingredients. I ja estarà a punt per menjar. Bon profit!