El restaurant 7 Portes aposta per la cuina tradicional catalana, que practica diàriament. Amb un respecte absolut també per la temporada dels ingredients, la carta del 7 Portes destaca pels arrossos, les verdures i les postres llamineres.
Ingredients per a 4 persones
2 pebrots escalivats
1 ceba
2 grans d’all
2 kg de tomàquet madur
3 cullerades de vinagre blanc
200 g d’oli d’oliva
2 ous durs
8 llesques de pa fregit
1 cullera de pebre vermell dolç
1 litre d’aigua mineral
Vinagre
Sal
Pebre blanc
Per al guarniment de la sopa:
·Ou dur
·Pernil tallat molt fi
Escaliveu les verdures al forn.
Fora del forn, deixeu-les refredar i peleu-les.
Aboqueu totes les verdures escalivades en un vas de batedora i afegiu-hi l’aigua, el pa fregit, el pebre dolç, un raig d’oli, el vinagre i els dos ous durs.
Bateu-ho.
Un cop batut, passeu-ho pel colador xinès.
Rectifiqueu-ho de sal i pebre blanc.
Poseu-hi uns bocins d’ou picat i pernil tallat molt fi.
Aboqueu-hi pel damunt la sopa que tindreu prèviament preparada.
Serviu-la ben freda.
Bon profit!