Mengem29/04/2020
Com fer taronges amb mel, oli d'oliva i sal? Recepta del cuiner Ferran Adrià
El xef Ferran Adrià proposa preparar a casa una de les seves receptes preferides
El cuiner Ferran Adrià revela com preparar a casa una de les seves receptes preferides a l'hora de menjar postres: taronges amb mel, oli d'oliva i sal.
Taronges amb mel, oli d’oliva i sal
Cargando
No hay anuncios
Per a 6 persones
6 taronges
Cargando
No hay anuncios
6 cullerades de mel
9 cullerades d’oli d’oliva verge extra
Cargando
No hay anuncios
9 caramels de mel durs
Escates de sal
Cargando
No hay anuncios
Elaboració
Matxuqueu els caramels entre dos papers de forn amb un corró o un altre estri.
Cargando
No hay anuncios
Peleu les taronges i talleu-les a rodanxes de 0,5 cm d’ample.
Col·loqueu les rodanxes ben repartides en una plata.
Cargando
No hay anuncios
Repartiu la mel per sobre les taronges.
Amaniu-les amb oli d’oliva verge extra.
Cargando
No hay anuncios
Enllestiu el plat escampant-hi els caramels de mel esmicolats i les escates de sal.
CONSELLS
Cargando
No hay anuncios
Si no teniu escates de sal, podeu fer servir sal gruixuda.
Bon profit!