BarcelonaEl cuiner que dignifica i exalça la verdura, que tria ecològica i biodinàmica, Xavier Pellicer. Elaboracions enginyoses, coccions que respecten al màxim el producte i acabats atractius. El peix, i també la carn, formen part de la carta del restaurant, que des del mateix nom fa una declaració de principis: ‘céleri’, és a dir, api-rave.
Ingredients per a 1 ració
2 taronges
2 aranges
100 g de maduixes
Mel
1 llima
Marialluïsa
Talleu sis grills ben prims d’una taronja i sis més d’una aranja.
Després, comenceu a fer la sopa de cítrics: espremeu el que us hagi quedat de la taronja i l’aranja després de tallar-ne els grills i també les altres dues peces, que teníeu intactes.
Espremeu-hi també una llima.
Poseu-hi una cullerada de mel i tasteu-ho: ha de quedar una sopa que no sigui ni gaire àcida ni gaire dolça. És per això que la culleradeta de mel és tan important.
Ara ja és el moment de muntar el plat. En un bol, poseu-hi primer els grills prims. Després, aboqueu-hi la sopa obtinguda de la barreja de les fruites i la mel.
Per acabar, poseu-hi les maduixes, que haureu tallat a quarts.
I el toc final: les fulles de marialluïsa, al vostre gust. Bon profit!