Menú
ara.cat
Accedeix
Subscriu-t'hi
Tanca Sessió
Gurmet
Salut i nutrició
Llibres
Km 0
Agenda
Receptes
El Celler
Entre fogons
Ho sabies?
Cerca
Cerca:
Accedeix
Subscriu-t'hi
Tanca Sessió
Gurmet
Salut i nutrició
Llibres
Km 0
Agenda
Receptes
El Celler
Entre fogons
Ho sabies?
Twitter
Facebook
Covid-19
“Amb el menjar per emportar no ens surten els números per pagar el lloguer del restaurant i fer-nos un sou"
Isabel Hidalgo Garrido, cuinera i copropietària de La Grangeta del Raval
“Amb el menjar per emportar no ens surten els números per pagar el lloguer del restaurant i fer-nos un sou"
10 receptes fredes per preparar a casa
10 receptes fredes per preparar a casa
Com es fa la coca de seitons confitats amb tomàquet de Montserrat? Recepta del cuiner Llorenç Valls
Com es fa la coca de seitons confitats amb tomàquet cor de bou? Recepta del cuiner Llorenç Valls
Coca de Sant Joan amb cireres
Com es fa la coca de Sant Joan amb cireres i pinyons? Recepta del pastisser Miquel Guarro
Escabetx de rap
Com es fa l'escabetx de rap? La recepta de la cuinera Carme Ruscalleda
Com es fa el 'clafoutis' de cirera? Recepta del cuiner Gerard Solís, del restaurant El Racó
Com es fa el 'clafoutis' de cirera? Recepta del cuiner Gerard Solís, del restaurant El Racó
Avui toquen ous ferrats! Què em preparo per dinar i per sopar? (dijous)
Avui toquen ous ferrats! Què em preparo per dinar i per sopar? (dijous)
foto bona 5
Com es fa la coca de croissant amb foie, maduixes i pinyons? Recepta del cuiner Oriol Sabé, del restaurant Can Marc
Com fer espàrrecs blancs amb salsa de formatge? Recepta del cuiner Joel Castañé, del restaurant La Boscana
Avui toquen espàrrecs blancs amb crema de formatge! Què em preparo per dinar i per sopar?
El restaurant Les Cols, d'Olot, reobre amb dos menús nous
El restaurant Les Cols, d'Olot, reobre amb plats més sostenibles i naturals que mai
Avui toca enciam a la brasa! Què em preparo per dinar i per sopar?
Avui toca enciam a la brasa! Què em preparo per dinar i per sopar?
Com es fa la carbassa rostida amb romaní? Recepta del cuiner Vador Brugués
Com es fa la carbassa rostida al forn amb romaní? Recepta del cuiner Vador Brugués
Avui toca
Avui toquen canelons de rostit! Què em preparo per dinar i per sopar? (diumenge)
foto bona 1
Com es fan les tripes de vedella amb xoriço? Recepta del restaurant L'Aliança 1919, d'Anglès
Avui toca espaguetis de carbassó amb tres pestos
Avui toca espaguetis de carbassó amb tres pestos! Què em preparo per dinar i per sopar? (divendres)
Com fer arròs de pèsols i verdures? Recepta del restaurant Hispània d'Arenys de Mar
Com es fa l'arròs de pèsols i verdures? Recepta del restaurant Hispània d'Arenys de Mar
Carregar-ne més