T.GILBERT / A.OM / J.CASTELLANO
BARCELONA

Estofat de verdures dolces de tardor

Estofat de verdures dolces de tardor Zoom

David Gasol és dietista-nutricionista i alimenta el blog
www.davidgasol.com, en què explica receptes nutritives i
saludables per a cada temporada de l'any.

Ingredients per a una persona:

1 nap (petit)
1 xirivia (petita)
1/4 carbassa de tipus violí (amb pell)
1 branca de romaní
Oli d'oliva verge extra
Sal

Peleu i talleu la xirivia i el nap a trossos. Netegeu la pell de la carbassa amb aigua o bé amb un raspall de verdures, si en teniu (en aquesta recepta, cuinareu la carbassa sense pelar). Després talleu-la a trossos.

Saltegeu en una olla amb un raig d'oli d'oliva verge extra els tres ingredients junt amb una branca de romaní i un pessic de sal.

És molt important que cogueu els ingredients perquè quedin estofats a foc lent i amb tapa. Necessitareu ben bé 30 minuts perquè quedin amb textura tova. Passat aquest temps, ja estaran i els podreu servir al plat.