TRINITAT GILBERT MARTÍNEZ

Magdalenes casolanes, amb una recepta senzilla del xocolater Miquel Guarro

El xocolater Miquel Guarro ens explica els trucs per fer unes bones magdalenes 

És possible cuinar a casa unes bones magdalenes? Zoom

El xocolater Miquel Guarro, director de pastisseria de l'Escola d'Hostaleria Hofmann, revela els passos per preparar a casa 30 magdalenes, tal com ell les prepara a casa seva.

Ingredients

150 g d'ou

70 g de llet sencera

70 g de sucre

70 g de sucre morè

40 g de mel

4 g de sal fina

1 pell de taronja ratllada

200 g de farina de rebosteria

8 g d'impulsor

200 g de mantega

Elaboració

  • Bateu lleugerament els ous juntament amb els dos tipus de sucre, la mel i la sal.

  • Quan estiguin ben batuts i barrejats, ratlleu-hi per sobre la pell de la taronja tan fina com pugueu.

  • Tot seguit, afegiu-hi la farina juntament amb l'impulsor, que prèviament haureu tamisat amb un colador, perquè quedin ben fins. L'objectiu és que la barreja quedi com una pasta homogènia.

  • Foneu la mantega a uns 50º aproximadament i introduïu-la a la resta de la preparació. Comenceu a preescalfar el forn a 210º.

  • Deixeu reposar la massa durant 10 minuts a temperatura ambient.

  • A continuació, enfarineu els motlles que fareu servir per col·locar la massa perquè la farina es converteixi en una petita pel·lícula antiadherent.

  • Ara serà el moment d'anar posant la massa a dins de cada motlle (metàl·lic o paperina clàssica de fer magdalenes).

  • Introduïu-ho al forn a 210º durant 8 o 9 minuts.