ARA
Barcelona

Sants reivindica la seva gastronomia

22 establiments del barri oferiran un menú especial amb productes de temporada

Un dels establiments que hi participen Zoom

Sants treu pit de la seva gastronomia i des d'aquest dilluns i fins al 18 de novembre, 22 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uniran per engegar les I Jornades Gastronòmiques Sants Fa Xup Xup.

Cadascun d'aquests locals disposarà d'un menú gastronòmic elaborat sobre la base de productes de temporada i de proximitat que s’oferiran a un preu tancat amb maridatge inclòs. Una de les característiques més enriquidores és la diversitat de locals i propostes. A Sants Fa Xup Xup s'hi conjuguen les propostes més tradicionals amb la cuina avantguardista, sempre amb el més gran respecte al producte de temporada i de proximitat. Entre els locals que hi participen hi ha Mundana, Sants es Crema, L'Home dels Nassos, el restaurant Arturo i el celler Montferry.

L’objectiu d'aquestes I Jornades Gastronòmiques Sants Fa Xup Xup, a part de la promoció de la cuina de mercat, és la dinamització comercial i social de les dues zones, per tal de fer més visibles aquests barris per a la resta de la ciutat, amb una gustosa invitació i excusa per visitar-los, recórrer-los i descobrir racons desconeguts per a molts.

Aquestes I Jornades Gastronòmiques Sants Fa Xup Xup (#SantsFaXupXup) compten amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta; la Federació d'Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs; Comerç Mercat Nou Sants, i Sants 3 Ràdio.