Menú

ara.cat
Accedeix Subscriu-t'hi
Tanca Sessió
Gurmet
Salut i nutrició
Llibres
Km 0
Agenda
Receptes
El Celler
Entre fogons
Ho sabies?
Cerca
Accedeix Subscriu-t'hi
Tanca Sessió
Gurmet
Salut i nutrició
Llibres
Km 0
Agenda
Receptes
El Celler
Entre fogons
Ho sabies?
  • Twitter
  • Facebook
Entre fogons
Un dels passos de la preparació dels canelons Un dels passos de la preparació dels canelons

Canelons: guia per cuinar-los a casa amb èxit

El cuiner Paco Pérez servint l'escudella de Nadal El cuiner Paco Pérez servint l'escudella de Nadal

Com faig una bona escudella de Nadal?

El cuiner Jordi Cruz treballant a la cuina El cuiner Jordi Cruz treballant a la cuina

Com són les noves estrelles Michelin?

La Remei i el David del restaurant K-L'Ermità La Remei i el David del restaurant K-L'Ermità

Dilluns tot torna a començar

Una picada amb fruits secs i julivert Una picada amb fruits secs i julivert

Les picades, el truc que no es revela?

Un cabàs ple de pomes Un cabàs ple de pomes

Pomes, les aliades dels plats salats i dolços

Diversos tàpers amb menjar dins una nevera Diversos tàpers amb menjar dins una nevera

Com puc millorar la carmanyola?

Els ingredients per fer la salsa romesco Els ingredients per fer la salsa romesco

Romesco: quin és l’autèntic?

Un grup d'amics en un restaurant Un grup d'amics en un restaurant

8 restaurants per anar amb els amics

La cuinera Ariadna Julian La cuinera Ariadna Julian

Per què en diuen ‘melós’ si són galtes de vedella?

Un manat de bledes de diferents tipus Un manat de bledes de diferents tipus

5 receptes per dignificar les bledes

Una hamburguesa vegetal Una hamburguesa vegetal

Què i com menjarem el 2020?

Una amanida amb diverses verdures Una amanida amb diverses verdures

Dieta després de festes? No, gràcies

Una safata de canelons tradicionals Una safata de canelons tradicionals

Canelons cuinats i congelats una setmana abans de Sant Esteve

El safrà, un ingredient que s'ha perdut en moltes cuines El safrà, un ingredient que s'ha perdut en moltes cuines

El safrà demana pas a la cuina

Artur Martínez preparant un plat a l'Aürt, que està dins de l'hotel Hilton Diagonal Artur Martínez preparant un plat a l'Aürt, que està dins de l'hotel Hilton Diagonal

“Amb la primera estrella hem multiplicat les reserves”

Carregar-ne més

Accedeix Subscriu-t'hi
Tanca Sessió
Gurmet
Salut i nutrició
Llibres
Km 0
Agenda
Receptes
El Celler
Entre fogons
Ho sabíes?
  • Twitter
  • Facebook
ara.cat
  • Qui som
  • Publicitat
  • Avís legal
  • Contacte

Generalitat de Catalunya - Departament de la Presidència