J.C.
Barcelona

Una carta que canvia cada dia a El Altar

El nou establiment havia funcionat com un espai per a celebracions privades i ara s'ha convertit en un club gastronòmic amb vistes a la Boqueria

El Altar -la Rambla, 95- es va presentar ahir en societat a Barcelona després d’un any com a espai reservat per a actes privats. Ara s’ha obert al públic en forma de club gastronòmic al qual pot acudir tothom sense necessitat de pagar cap quota, ja que per ser-ne soci només cal facilitar les dades. La filosofia de l’establiment -amb vistes al Mercat de la Boqueria, ja que està situat en un principal- és canviar la carta cada dia en consonància amb la qualitat i disponibilitat dels productes que es venen en aquest mercat barceloní.

Amb els empresaris Oscar Manresa i David Moya, del veí Casa Guinart, encapçalant el projecte, el restaurant vol recuperar el vell costum dels cuiners que anaven cada matí a mercat. “Som l’únic sastre de la cuina al món, pots trucar-nos, demanar-nos el que vols menjar i t’ho preparem. Si demà et ve de gust una bullabessa, te la fem”, assegura Manresa. L’espai té un preu mitjà de 50 euros i una capacitat de 16 comensals, cosa que fa aconsellable reservar taula.