“El restaurant de l’hotel és un món a part, perquè en un hi ha locals i en l’altre estrangers” “El restaurant de l’hotel és un món a part, perquè en un hi ha locals i en l’altre estrangers”
Giovanni Esteve

“El restaurant de l’hotel és un món a part, perquè en un hi ha locals i en l’altre estrangers”

Trinitat Gilbert
Xocolata, sexe i endorfines. Les 10 informacions imprescindibles per menjar cacau Xocolata, sexe i endorfines. Les 10 informacions imprescindibles per menjar cacau

Xocolata, sexe i endorfines. Les 10 informacions imprescindibles per menjar cacau

Trinitat Gilbert
Els fils dels plàtans i altres aliments que no has de llençar Els fils dels plàtans i altres aliments que no has de llençar

Els fils dels plàtans i altres aliments que no has de llençar

Trinitat Gilbert
_V6A6097 _V6A6097

“Ser un fanàtic de la proximitat voldria dir assegurar també que els canelons de la meva mare són els millors”

Trinitat Gilbert
10 receptes imprescindibles per cuinar amb ous 10 receptes imprescindibles per cuinar amb ous

10 receptes imprescindibles per cuinar amb ous

Trinitat Gilbert
El formigó es menja la vinya, que en quatre dècades ha disminuït un 46,4% a Catalunya El formigó es menja la vinya, que en quatre dècades ha disminuït un 46,4% a Catalunya

Lluís Tolosa: "El formigó és la nova fil·loxera que es menja la vinya"

Trinitat Gilbert
L’ascens de les algues L’ascens  de les algues

L’ascens de les algues

NATÀLIA COSTA
Una imatge molt recurrent és la que lliga la tristor amb menjar dolços, com gelat Una imatge molt recurrent és la que lliga la tristor amb menjar dolços, com gelat

Per què quan sento tristor vull menjar dolç?

CRISTINA TORRA
Anna Bozzano: “Mengem molt de peix però no tenim ni idea d’on prové” Anna Bozzano: “Mengem molt de peix però no tenim ni idea d’on prové”
Anna Bozzano

“Mengem molt de peix però no tenim ni idea d’on prové”

Trinitat Gilbert
Plat Únic Valmas Plat Únic Valmas

¿Aniries a un restaurant que no et digués què hi ha de menú?

TRINITAT GILBERT
Tapa de Mazamorra d’ametlla, sardina fumada i poma verda de Paco Morales Tapa de Mazamorra d’ametlla, sardina fumada i poma verda de Paco Morales

Paco Morales, nou cuiner convidat a Casa de Tapas Cañota

ARA
El Celler de Can Roca serà per sempre més "the best of the best" El Celler de Can Roca serà per sempre més "the best of the best"

El Celler de Can Roca serà sempre més "the best of the best"

Trinitat Gilbert
Què saps sobre l'oli d'oliva? Què saps sobre l'oli d'oliva?

Què en saps de l'oli d'oliva? Les 6 informacions més rellevants sobre aquest greix saludable

Trinitat Gilbert
Després de la moda de l'arbequina, la becaruda es recupera amb una fira a Ullastrell Després de la moda de l'arbequina, la becaruda es recupera amb una fira a Ullastrell

"Hi va haver un temps en què ningú apreciava la varietat d'oliva becaruda, perquè es creia que era millor l'arbequina"

Trinitat Gilbert
Ada Parellada: "La gent ja no té prejudicis per menjar aliments que estaven a punt de ser llençats" Ada Parellada: "La gent ja no té prejudicis per menjar aliments que estaven a punt de ser llençats"

Ada Parellada: "La gent ja no té prejudicis per menjar aliments que estaven a punt de ser llençats"

Trinitat Gilbert
Una de les seves postres pròpia de la cuina 'bistronòmica' Una de les seves postres pròpia de la cuina 'bistronòmica'

Tanca el primer restaurant nudista de París

ARA
La compra de productes d’impuls al súper és la culpable de la mala alimentació? La compra de productes d’impuls al súper és la culpable de la mala alimentació?

La compra de productes d’impuls al súper és la culpable de la mala alimentació?

Trinitat Gilbert
Xavier Vega: “La vaixella ha de ser funcional però també ha d’ajudar a comunicar el discurs del xef” Xavier Vega: “La vaixella ha de ser funcional però també ha d’ajudar a comunicar el discurs del xef”

Xavier Vega: “La vaixella ha de ser funcional però també ha d’ajudar a comunicar el discurs del xef”

Trinitat Gilbert