T. GILBERT / A. OM / M.MASDEU
Barcelona

Com fer uns seitons en vinagre a casa

Al capdavant de la cuina del restaurant Bellavista del Jardín del Norte hi ha els germans Rafa i Mònica Morales. Els peixos, i també el marisc, al costat de les paelles i molts altres plats tradicionals, són el cavall de batalla del restaurant, obert per iniciativa de la família Messi, amb Rodrigo Messi al capdavant, i els tres germans Iglesias.

Ingredients

25 g de seitons

Sal

Suc de llimona

Preparació

1) Traieu l’espina als seitons amb l’ajut d’unes tisores petites.

2) Macereu-los amb sal i un bon raig de suc de llimona.

3) Deixeu-los macerar durant 30 minuts.

4) A l’hora de menjar-vos-els, poseu-hi per sobre oli d’oliva verge extra.

5) Prepareu la vinagreta.

6) Poseu-la per sobre dels seitons.

7) Acabeu el plat amb uns quants brots d’enciam.

Per a la vinagreta:

1 cullerada sopera de pebre vermell dolç

Pebre negre

Vinagre de xerès

Oli d’oliva verge extra

Barregeu tots els ingredients amb la batedora. Bon profit!