T. GILBERT / A. OM / M.MASDEU
Barcelona

Com fer uns seitons en vinagre a casa

Al capdavant de la cuina del restaurant Bellavista del Jardín del Norte hi ha els germans Rafa i Mònica Morales. Els peixos, i també el marisc, al costat de les paelles i molts altres plats tradicionals, són el cavall de batalla del restaurant, obert per iniciativa de la família Messi, amb Rodrigo Messi al capdavant, i els tres germans Iglesias.

Ingredients


25 g de seitons

Sal

Suc de llimona


Preparació


1) Traieu l’espina als seitons amb l’ajut d’unes tisores petites.


2) Macereu-los amb sal i un bon raig de suc de llimona.


3) Deixeu-los macerar durant 30 minuts.


4) A l’hora de menjar-vos-els, poseu-hi per sobre oli d’oliva verge extra.


5) Prepareu la vinagreta.


6) Poseu-la per sobre dels seitons.


7) Acabeu el plat amb uns quants brots d’enciam.

Per a la vinagreta:


1 cullerada sopera de pebre vermell dolç

Pebre negre

Vinagre de xerès

Oli d’oliva verge extra


Barregeu tots els ingredients amb la batedora. Bon profit!