ALBA OM / MARTA MASDEU
Barcelona

Iogurt de foie amb poma caramel·litzada i festucs

Iogurt de foie amb poma caramel·litzada i festucs / MARTA MASDEU Zoom

El cuiner Joan Gurgui ens cuina a l'espai Xef Caprabo de l'Illa Diagonal un aperitiu molt fàcil per fer aquest Nadal. Necessiteu pocs ingredients, i tots fàcils de trobar.

Ingredients per a 4 persones:

2 iogurts grecs

125 g de foie semicuit

1 poma reineta

1 cullerada sopera de mantega

2 cullerades soperes de sucre

25 g de festucs

20 ml de brandi

Sal i pebre


Posem la mantega i el sucre en una paella i ho fonem. Pelem la poma i la tallem a daus petits. Un cop la mantega i el sucre estan daurats hi afegim la poma fins a caramel·litzar-la. Reservarem la poma a la paella.


En un vol barregem el iogurt amb el foie semicuit i hi afegim sal i pebre i el brandi. Ho remenem fins que quedi una massa homogènia. 

Per servir l'aperitiu fem servir un got o una copa petita. Al fons de la copa hi posem la poma caramel·litzada i després hi afegim la barreja de iogurt amb foie. Per decorar la copa hi posarem uns festucs picats lleugerament perquè no perdin la textura cruixent. 


Bon profit!