T.GILBERT / A.OM / M.MASDEU / J.CASTELLANO
Barcelona

Pizza Okonomiyaki

Pizza Okonomiyaki Zoom

Obert al juny, al restaurant Nonna Maria, amb el cuiner Marc Dinarès als fogons, li agrada fer cuina italiana, especialment les pizzes. I la combina amb la cuina catalana, com ara les galtes de porc o les cremes de verdures.

Poseu farina a la base on treballareu la massa de la pizza.

Estireu-hi la massa de la pizza amb les mans.

Pinteu-la amb la salsa okonomiyaki (que podeu comprar preparada, i que consisteix en una barreja de salsa de soja, tomàquet, ceba, préssec, poma, mandarina, all, alga kombu, xiitaque i sucre).

Després hi afegiu la mozzarella, la col tallada a la juliana, el blat de moro i després el bacon. El punt final és l’ou, que posareu enmig de la pizza.

Poseu-la al forn durant 10 minuts a 250ºC.

Quan la tragueu, torneu-hi a posar la salsa okonomiyaki, la maionesa, l’alga nori en pols, i finalment el katsubushi (que també podeu comprar, i que és tonyina laminada i assecada).

Al Japó, amb l’okonomiyaki fan una truita, que al Nonna Maria han adaptat en forma de pizza i amb més ingredients.

Bon profit!